Mihai Bobonete și Mihai Rait, poză de colecție de acum 20 de ani. Cum arătau actorii din Las Fierbinți

Mihai Bobonete și Mihai Rait, poză de colecție de acum 20 de ani. Cum arătau actorii din Las Fierbinți
sursa foto: instagram
Data publicarii: 17 Iunie 2020
Data actualizare: 25 Noiembrie 2020
Cu ocazia zilei de naștere a lui Mihai Bobonete, prietenul său a postat o fotografie în care apar împreună, de acum 20 de ani.

Pe Mihai Rait și Mihai Bobonete îi leagă o prietenie solidă, care durează de foarte mulți ani, dovadă fiind și imaginea publicată pe contul de Instagram.

Mihai Bobonete a împlinit 40 de ani, iar fanii nu întârziat să îi transmită zeci de mesaje cu urări de la mulți ani și au apreciat umorul de care dau dovadă cei doi actori.
 


Mihai Bobonete s-a căsătorit în 2003 cu iubita lui de-o viață, Cătălina. Cei doi au împreună doi copii: Octavian, în vârstă de 9 ani, și Elena Maria, în vârstă de 4 ani. Fiica lui Mihai Bobonete are darul vorbirii, spune actorul, iar când e acasă nu se mai oprește din vorbit. „Maria vorbește pentru încă trei”, a dezvăluit recent Bobiță.

Mihai Rait Dragomir, cel care îi dă viață personajului Dorel din serialul Las Fierbinți, este un om împlinit și fericit. Dacă în serial joacă rolul unui bărbat "prostuț" care nu știe cum să se comporte sau cum să abordeze o femeie, în realitate actorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Ana Maria.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!