Mike Tyson a snopit în bătaie un pasager ce se afla lângă el în avion. Imagini cu victima plină de sânge - VIDEO

Mike Tyson a snopit în bătaie un pasager ce se afla lângă el în avion. Imagini cu victima plină de sânge - VIDEO
Data publicarii: 21 Aprilie 2022
Data actualizare: 21 Aprilie 2022
Mike Tyson a fost o adevărată legendă în boxul mondial, însă a fost campion și în aparițiile extrem de dese în presa tabloidă de peste Ocean. Acum, fostul pugilist se află din nou în atenția presei după ce a rupt cu bătaia un pasager, într-un avion.

A revenit la vechile obiceiuri

Cunoscut ca o adevărată bestie în ring dar și în afara lui, boxerul american nu pare să se fi liniștit. Mike Tyson pare să-și fi piardut cumpătul într-un avion miercuri seara. Acesta a lovit cu pumnii, în mod repetat, un bărbat în față, după ce tipul se pare că îl enervase foarte rău.

Potrivit TMZ Sports, incidentul s-a petrecut în jurul orei 22:30, pe o cursă JetBlue - San Francisco către Florida. 

Un martor din avion a surprins întreaga scenă. Legenda boxului Mike Tyson a fost inițial relaxat, a dat autografe și a făcut poze cu fanii.

Martorul susține că Mike Tyson și-a făcut un selfie cu el și apoi a avut răbdare cu prietenul său prea entuziasmat, care a tot încercat să vorbească cu luptătorul în vârstă de 55 de ani, în timp ce stătea în spatele lui.

În cele din urmă, cum era de așteptat, Tyson se satură de tipul din spatele lui care îi vorbește la ureche. Starul îi cere să se liniștească, dar bărbatul continuă să-l agaseze. Pugilistul, vizibil enervat, îi dă câțiva pumni în față bărbatului, apoi coboară din avion.

În imagini se poate vedea fața însângerată a pasagerului rănit. Victima a primit îngrijiri medicale și apoi a mers la poliție pentru a reclama incidentul. Până în prezent, autoritățile nu au comentat cele întâmplate. Nici reprezentanții lui Mike Tyson nu au făcut comentarii.

Foto Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!