Minunea trăită de Gabriel Cotabiță după ce s-a vindecat de Covid-19

Minunea trăită de Gabriel Cotabiță după ce s-a vindecat de Covid-19
Gabriel Cotabiță a învins boala Covid-19. FOTO: Agerpres
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Ianuarie 2021
Data actualizare: 02 Mai 2021
Gabriel Cotabiță a fost pus la încercare când a contractat virusul SARS-CoV-2. Artistul s-a vindecat de Covid-19, la începutul acestui an, și a rămas cu un dar pentru care îi este recunoscător lui Dumnezeu.

Mulți bolnavi de Covid-19 rămân cu sechele după ce se vindecă de boala cauzată de virusul SARS-CoV-2, însă Gabriel Cotabiță susține că în cazul lui maladia avut un alt efect. Diagnosticat cu Covid-19 la începutul anului, artistul spune că se simte perfect și a realizat că vederea i s-a îmbunătățit.

Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile”, a dezvăluit artistul pentru impact.ro.

În vârstă de 65 de ani, Gabriel Cotabiță este un om foarte credincios. El a mărturisit că s-a rugat în permanență pentru a trece cu bine și peste acest hop. 

Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, a confirmat cântărețul.

Gabriel Cotabiță a avut mari probleme de sănătate și în mai 2015, când a suferit un accident vascular cerebral în timp ce era în sala de sport a unui hotel din București. Intrat în stop cardiorespirator, artistul nu a avut acces la oxigen circa 10 minute. Atunci a stat în comă indusă trei săptămâni și medicii nu-i dădeau prea mari șanse de recuperare.

M-a salvat intervenția unui om care știa să facă resuscitare”, a spus Gabriel Cotabiță în aprilie 2016.

Credința lui l-a ajutat să-și revină și să treacă și peste afecțiunile cardiace cu care s-a ales după infarct.

Fotografii: Agerpres/PRO TV

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!