Moartea tragică a fiului lui Nick Cave: suferea de schizofrenie și tocmai ieșise din închisoare pentru că își bătuse mama

Moartea tragică a fiului lui Nick Cave: suferea de schizofrenie și tocmai ieșise din închisoare pentru că își bătuse mama
Citeste mai mult despre: Nick Cave, tragedie,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 10 Mai 2022
Data actualizare: 10 Mai 2022
Încă o tragedie în viața lui Nick Cave: unul dintre fii sai, Jethro Lazenby, a murit la 31 de ani, după ce, cu ani în urmă, încă un băiat al său, Arthur (15 ani) a murit tragic: a căzut de pe o stâncă, după ce a consumat substanțe halucinogene. Cave mai are încă doi copii.

Jethro Lazenby a fost crescut de mama sa în Australia și nu a avut o relație prea bună cu tatăl sau celebru, pe care l-a cunoscut pe când avea 8 ani. Acesta s-a născut în urma unei aventuri a artistului.

Foto: Nick Cave, GETTY IMAGES

În ultimii ani, Jethro a avut o mulțime de probleme cu legea, ajungând chiar după gratii, după ce și-a lovit cu violență mama, din cauza unei certe pe un pachet de țigări. A lăsat-o plină de vânătăi și sângerând. La două zile de la eliberare, Nicl Cave i-a anunțat moartea, însă fară să precieze care este cauza. “Cu mare tristețe, vă confirm că fiul meu Jethro a murit”.

Jethro Lazenby și-a amenințat, în repetate rânduri, și iubita cu moartea. În 2018 a fost închis pentru repetate atacuri asupra ei. 

Tânărul în vârstă de 31 de ani avea o cariera de succes în modelling, defilând pentru branduri că Balenciaga sau Versace. 

Însă problemele psihice l-au impedicat să se bucure prea tare de viață. De curând, s-a aflat că suferea și de schizofrenie. 

Deși avea un tată celebru și bogat, Jethro Lazenby nu a apelat la el ca să îl ajute în carieră: când s-a mutat la Londra era falit și dormea pe canapeaua unui prieten.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!