Momente de panică pentru Nicole Cherry. Artista a rămas blocată în lift

Momente de panică pentru Nicole Cherry. Artista a rămas blocată în lift
Data publicarii: 23 Martie 2021
Data actualizare: 23 Martie 2021
Nicole Cherry a trecut prin clipe mai puțin plăcute, după ce a rămas blocată în lift, în timp ce voia să ajungă în apartamentul său. 

Nicole Cherry și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat pe InstaStory că era aproape să facă un atac de panică. În timp ce încerca să ajungă la etajul 15 al blocului unde locuiește împreună cu iubitul său, Florin Popa, artista a rămas blocată în lift. Mai mult, Nicole nu a avea nici semnal la telefon pentru a suna pe cineva. 

Pentru că s-a speriat destul de rău, dar și-a dat seama că trebuie să iasă cumva din situație, cântăreața a apăsat butonul de alarmă. „Am rămas blocată în lift . M-am speriat puțin... puțin mai mult. Mai stau și la etajul 15 și pe lângă asta nici nu e semnal deloc. Am apăsat eu pe alarmă și imediat și-a revenit și m-a lăsat la 14, că acolo am rămas blocată, și un etaj am luat-o pe scări. Nu venea cel de-a doilea lift și în ăsta în care am rămas blocată nici că nu mai urc”, a pus Nicole Cherry pe Instagram.

Sursă foto: Instagram Nicole Cherry

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro.

FULLSCREEN
Momente de panică pentru Nicole Cherry. Artista a rămas blocată în lift
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies