Monica Anghel, desfigurată. Ce accident a suferit cântăreața: „Asta pățești când te crezi Spiderman”

Monica Anghel, desfigurată. Ce accident a suferit cântăreața: bdquo;Asta pățești când te crezi Spiderman
Monica Anghel s-a reinventat în ultimii ani. FOTO: PRO TV
Citeste mai mult despre: Monica Anghel, accident, calarie, echitatie,
Autor: Dan Brumar
Data: 25 August 2019
Monica Anghel a suferit un accident la echitație, după ce a încercat „un cal nou”, nărăvaș. Artista le-a spus fanilor ei că e bine.

Monica Anghel a căzut de pe cal și s-a rănit serios la nivelul feței. Artista a distribuit pe rețelele sociale o fotografie în care apare cu multiple răni pe față, dar cu mult umor în explicarea situației.

„Cam asta pățești când te crezi Spiderman... dar sunt ok că sunt vikingă. Am încercat un cal nou, dar nu era Nelu Szekely cu mine, că dacă era el nu pățeam asta”, le-a spus ea fanilor ei de pe rețelele sociale.

Monica Anghel iubește caii încă din copilărie, dar s-a apucat de călărie abia la vârsta maturității. Artista face echitație de câțiva ani și l-a avut ca instructor pe Nelu Szekely, un apropiat al Mariei Băsescu, soția fostului președinte Traian Băsescu.

Monica Anghel călărește atât de bine, încât a ajuns să aibă spectacole de acrobație la Circul Metropolitan București. 

FOTO: Monica Anghel Facebook

Artista, care a împlinit 48 de ani în luna iunie a acestui an, s-a reinventat de-a dreptul în ultimii doi-trei ani. A trecut peste o operație complicată la coloană, a slăbit 30 de kilograme și și-a propus să ia permisul de conducere pentru motociclete.

„Vreau să-mi iau permisul pentru motor, pentru că am vorbit cu fratele meu să mergem, la un moment dat, nu știu când, în Chicago, cu copiii, și să închiriem motociclete cu ataș. Și de acolo să mergem cu motoarele până în Santa Monica. E un traseu foarte lung, dar interesant și foarte, foarte frumos”, a dezvăluit cântăreața la Vorbește lumea.

Vezi tot interviul mai jos!

FULLSCREEN
Monica Anghel, desfigurată. Ce accident a suferit cântăreața: „Asta pățești când te crezi Spiderman”
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO