Monica Anghel, infectată cu noul coronavirus, deși este vaccinată cu ambele doze: "Aveți grijă de voi!"

Monica Anghel, infectată cu noul coronavirus, deși este vaccinată cu ambele doze:  Aveți grijă de voi!
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 24 Septembrie 2021
Data actualizare: 24 Septembrie 2021
Monica Anghel s-a îmbolnăvit de noul coronavirus, în ciuda faptului că era vaccinată cu ambele doze de vaccin. Anunțul a fost făcut chiar de către artistă prin intermediul unui mesaj scris pe contul personal al unei rețele de socializare. 

Monica Anghel se află în izolare la domiciliu după ce a fost depistată pozitiv pentru coronavirus. Cântăreața a anunțat că este vaccinată cu ambele doze, alături de o imagine distribuită pe contul personal de Instagram.

În fotografie, Monica se află în pat, în halat și învelită cu o pătură, semn că a ales să se odihnească pentru ca recuperarea să fie una cât mai rapidă. „Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am facut Covid ...Aveți grijă de voi”, au fost cuvintele artistei. 

În ultimele zile, mai multe persoane, printre care Viorica de la Clejani, Elena Merișoreanu, Theo Rose, dar și Irinel Columbeanu s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. Irinel se află în prezent internat la spital întrucât medicii au decis să îl țină sub strictă supraveghere.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde - Esca si Manole sunt gata de... reclame
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies