Monica Bellucci, la 58 de ani: „Prioritățile mele s-au schimbat, iată ce aștept eu de la un bărbat...”

Monica Bellucci, la 58 de ani: Prioritățile mele s-au schimbat, iată ce aștept eu de la un bărbat...
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 30 Septembrie 2022
Data actualizare: 30 Septembrie 2022
Actrița și modelul italian Monica Bellucci a împlinit astăzi 58 de ani. Vârsta pare că este doar un număr pentru Bellucci, considerată una dintre cele mai frumoase și senzuale femei din cinematografia mondială. Artista arată spectaculos la orice apariție în public. 

În ajunul aniversării sale, Monica Bellucci a oferit un interviu pentru publicația franceză Gala, în care a mărturisit care este cea mai mare dorință a ei. Actrița a vorbit despre visul de a fi bunică.

Monica a devenit mamă când avea 40 de ani. Deva s-a născut pe 12 septembrie 2004, iar șase ani mai târziu a apărut pe lume cea de-a doua fiică, Léonie, pe 21 mai 2010. 

La 58 de ani, fosta Bond Girl nu se teme de trecerea timpului, nici măcar de îmbătrânire. Ea spune că este o mamă împlinită și se vede deja bunică. Monica declară cu umor:  „Dacă ar fi după mine, mi-ar plăcea și acum. Dar pentru fiica mea, sper că va mai aștepta puțin", referindu-se la fata cea mare Deva, în vârstă de 18 ani. „Nu vreau să fiu o mamă care le ține din scurt, dimpotrivă, mă bucur să le văd zburând”, mai spune actrița. 


 

Ce așteptări are Monica Bellucci de la un bărbat

Monica Bellucci și fostul soț, Vincent Cassel, s-au despărțit după 18 ani de viață comună. Actorul francez și-a refăcut viața alături de modelul Tina Kunakey, cu 30 de ani mai tânără decât el. La rândul ei, Monica a preferat să fie mai discretă și să nu vorbească despre bărbații din viața ei. Cu toate acestea, presa a aflat despre relația actriței cu manechinul Nicolas Lefebvre, mai tânăr cu 18 ani decât ea. Cei doi s-au despărțit după o scurtă perioadă de timp, iar Bellucci declara, la vremea respectivă (2019), că vor rămâne prieteni. 

În interviul pentru Gala, Monica a vorbit despre prioritățile ei într-o relație și ce așteptări are de la un bărbat. 

„Nu mai caut acel look, acea privire. În relația cu celălalt, prioritățile mele s-au schimbat. Ce aștept eu de la un bărbat? În tinerețe, căutam o formă de luptă în dragoste, astăzi prefer complicitatea”. Acum, Monica Bellucci spune că are nevoie de acea siguranță și liniște pe care ți-o oferă doar încrederea reciprocă între parteneri. 
 
În ceea ce privește viitorul, la întrebarea: „Ai suporta gândul să îmbătrânești singură?” Belucci răspunde: „Știu foarte bine să trăiesc cu mine însumi ”. Cât despre viața ei privată, ea avertizează: „Nu vorbesc despre asta”.


Sursă foto: Instagram/ monicabellucciofficiel

Vezi și: Celentano ține un discurs : “De ce iubim femeile”

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies