Monica Gabor s-ar fi despărțit de Mr. Pink, după aproape 10 ani de relație

Monica Gabor s-ar fi despărțit de Mr. Pink, după aproape 10 ani de relație
Citeste mai mult despre: Monica Gabor, despartire, Mr Pink,
Data publicarii: 29 Iulie 2021
Data actualizare: 30 Iulie 2021
Monica Gabor și Mr. Pink nu ar mai forma un cuplu, iar această informație o confirmă și un apropiat al fostei soții al lui Irinel Columbeanu.

În presă s-au făcut în ultimul timp numeroase speculații privind relația Monicăi Gabor cu Mr. Pink. Aceasta a părăsit Statele Unite și a mers la sora sa, Ramona Gabor, în Dubai. Mai mult, Monica și-ar fi șters toate pozele de pe rețelele sociale în care apărea Mr. Pink.

"Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații", a declarat Paul Mantea, un apropiat al Monicăi Gabor, pentru playtech.ro.

Monica Gabor i-a înapoiat bijuteriile lui Mr. Pink

Se pare că despărțirea este cât se poate reală, iar Monica Gabor i-ar fi înapoiat lui Mr. Pink chiar și bijuteriile pe care le-ar fi primit de la acesta. "Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel", ar mai fi spus Paul Mantea pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram Monica Gabor
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies