Monica Gabor, superbă și fără machiaj. Ce spune despre filtrele folosite pe Instagram

Monica Gabor, superbă și fără machiaj. Ce spune despre filtrele folosite pe Instagram
Data publicarii: 11 Martie 2021
Data actualizare: 13 Martie 2021
La 33 de ani, Monica Gabor și-a păstrat frumusețea naturală și nu ezită să se expună chiar și fără machiaj.

Monica Gabor nu a niciodată adepta look-urilor extravagante și nici a operațiilor estetice, după cum a spus chiar ea. De asemenea, fosta soție a lui Irinel Columbeanu nici măcar nu exagerează cu aplicarea machiajului, profitând la maximum de trăsăturile sale frumoase. 

Recent, Monica Gabor a postat pe Instagram, la InstaStory, o serie de fotografii în care apare fără pic de machiaj, iar chipul ei pare perfect. 

De asemenea, ea avut și un mesaj la adresa persoanelor care obișnuiesc să folosească filtrele de pe Instagram, menite să le înfrumusețeze fața: "Acestă poză este fără filtru. Filtrele sunt grozave, dar te fac mai puțin încrezătoare atunci când nu le folosești. Bucură-te de frumusețea ta."

Monica și Ramona Gabor trăiesc departe de România

Surorile Gabor pare să nu mai fie legate de România, mai ales de când și-au pierdut ambii părinți, tatăl lor decedând chiar anul trecut. Însă, cele două surori duc o viață frumoasă. Dacă Monica se află de foarte mulți ani în Statele Unite ale Americii alături de Mr. Pink, Ramona pare că a găsit succesul în Dubai unde are și o afacere. 

Sursă foto: Instagram Monica Gabor
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!