Monica Gabor, suprinsă de paparazzi pe aeroportul din Las Vegas alături de o româncă celebră

Monica Gabor, suprinsă de paparazzi pe aeroportul din Las Vegas alături de o româncă celebră
Soția lui Mr. Pink a fost cu ambii copii în vacanță. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Aprilie 2021
Data actualizare: 17 Aprilie 2021
Era „vânată” de paparazzi în România, acum e subiect de presă și pentru fotografii din SUA. Monica Gabor a fost surprinsă în compania unei românce celebre peste Ocean.

Monica Gabor și-a luat copiii cu ea și a petrecut weekendul în Las Vegas, în compania actriței române Lavinia Postolache. Stabilită în SUA în 2009, Lavinia a jucat alături de Keanu Reeves în The Neon Demon. Românca este o stea în ascensiune peste Ocean, motiv pentru care paparazzi o „vânează” cam peste tot.

Luni, cele două au fost surprinse pe aeroportul din Las Vegas, înainte de a se îmbarca într-o aeronavă privată cu destinația Los Angeles. Monica Gabor nu a fost singură, ci însoțită de ambii copii pe care îi crește cu Mr. Pink: Irina și Antony. 

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Lavinia Postolache, măritată cu un milionar francez

Actrița de 32 de ani este măritată cu milionarul francez Jimmy Esebag. Antreprenorul este CEO-ul United Medical Devices, o companie specializată în comercializarea de echipamente medicale.

Românca are un băiețel cu soțul ei, însă relația lor pare în dificultate. Conform paparazzilor de peste Ocean, românca nu mai poartă verigheta și unii cred că cei doi s-au despărțit.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies