Motivul pentru care Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase

Motivul pentru care Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase
Citeste mai mult despre: Liviu Dragnea, despartire, Irina Tanase,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 06 Decembrie 2021
Data actualizare: 06 Decembrie 2021
De aproximativ șase ani, Liviu Dragnea, formează un cuplu cu mult mai tânăra Irina Tănase. Zilele trecute, presa mondenă a dezvăluit însă că fostul lider PSD și-ar fi părăsit iubita și ar fi dispărut fără urmă, motivul pentru aceste gesturi fiind gelozia extremă a bărbatului în vârstă de 58 de ani.

Însă ce s-a întâmplat mai exact între cei doi? Potrivit celor de la Click, lui Liviu Dragnea i-ar fi fost arătate mai multe imagini compromițătoare în care apărea iubita lui în vârstă de  29 de ani. Se pare însă că tot ce a văzut fostul lider PSD nu au fost decât niște imagini trucate, pe care le-a montat cineva care nu vrea ca acesta să mai fie împreună cu Irina Tănase!

„Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit. Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat. I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei”, a spus, potrivit jurnaliștilor de la Click, un apropiat al Irinei Tănase.

Iar cei de la Cancan au mers mai departe și au dezvăluit că în imaginile compromițătoare pe care le-a văzut Liviu Dragnea, Irina Tănase apărea cu fostul ei iubit. Informație negată însă de tânără: „Am o relație cu Liviu de atât de mulți ani, încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Îmi pare rău. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit”.

foto: Agerpres

Vezi și: Johnny Depp și dependeța de vinuri scumpe
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!