Nadine, supărată după ce Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici

Nadine, supărată după ce Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici
Citeste mai mult despre: Nadine, George Buhnici, Marina Almasan,
Data publicarii: 21 Iulie 2022
Data actualizare: 21 Iulie 2022
Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici legat de conflictele iscate de afirmațiile acestuia în legătură cu aspectul fizic al femeilor. În fața argumentelor aduse, Nadine s-a arătat revoltată. 
Mesajele scrise de Marina Almășan și preluate ulterior de presă apără libertatea de exprimare, orice fel de exprimare și consideră că, uneori, persoanele cu mai multe kilograme fac alegeri greșite în modul în care se afișează:
 
"Colegul meu de breaslă a măsurat (cântărit! – în cazul nostru) de 7 ori și a taiat o dată. În carne vie! De fapt, în „cărnurile” expuse pe taraba verii și aparținându-le femeilor necomplexate. Ce-a făcut numitul Buhnici?

Le-a înțepat discret, cu limba-i ascuțită, pe rubensienele reprezentante ale sexului (cândva) frumos, care, neținand cont de „imperfecțiunile” majore ale trupului, se expun, în chiloței tanga, în fața unor plaje întregi, în toată splendoarea celulitei și a kilogramelor lor, fără să aibă nicio reținere."


 

Nadine i-a dat replica, extrem de supărată:
 
„Buhnici m-a înfuriat, însă postarea Marinei Almășan m-a lăsat mută și cu durere de stomac. Este important de știut că tulburările alimentare, depresiile, suicidul la adolescenți, la tineri, vin și din astfel de mesaje publice de la persoane care se bucură de popularitate – ele validând nesiguranțele/îndoielile lor – o spun studiile, nu eu. Rata mortalității în aceste cazuri este sfâșietor de mare, și de aceea trebuie să echilibrăm mesajele acestor oameni, să luăm atitudine, așa cum văd că deja se întâmplă. (...) Eu, la 45 de ani, schimb blogul neatinsă de libertatea de expresie a nimănui, însă ce ne facem cu toți tinerii care nu au experiență de viață? Care nu știu să aleagă o informație bună de una… gunoi? Internetul nu este reglementat, dar va fi, însă până atunci, repet, cine plătește prețul acestei lipse de responsabilități din spațiul virtual/social? Pentru că, da, din păcate, ei, adolescenții, tinerii, sunt proștii care cumpără astfel de mesaje bolnave. Câți adolescenți citesc părerile influencerilor?

Câți oameni care nu au avut șansa de a învăța să discearnă între bine și rău se lasă influențați de aceste păreri? Ce concluzii trag ei în urma unor astfel de mesaje? Ce vor crede despre ei înșiși, despre lumea în care trăiesc, despre viitorul lor? Trebuie să ne pese, trebuie să ne punem aceste întrebări, dacă vrem să nu ne moară copiii din cauza drogurilor sau dacă nu vrem să avem copii alcoolici, sau copii nefericiți în general. Când nu știi cine este afectat de mesajul tău, atunci te abții!"

Vezi și: Cele mai tari idei de vacanță:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies