Nicole Cherry a făcut o listă cu nume pentru viitoarea sa fiică. „Momentan îi spun în toate felurile”

Nicole Cherry a făcut o listă cu nume pentru viitoarea sa fiică. Momentan îi spun în toate felurile
Nicole Cherry, în podcastul lui Damian Drăghici. FOTO: YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 August 2021
Data actualizare: 06 August 2021
Nicole Cherry se pregătește să devină mamă la 22 de ani. În toamnă, artista își va legăna fetița pe care o așteaptă din toată inima. Momentan o alintă în toate felurile, dar numele pe care-l va alege e încă pe o listă cu opțiuni nelimitate.

Nicole Cherry așteaptă cu nerăbdare momentul în care ve deveni mamă. În podcastul lui Damian Drăghici, cântăreața de 22 de ani a mărturisit că ea și iubitul ei, Florin Popa, sunt mai fericiți ca niciodată.

„E un copil extrem de dorit, un copil programat dacă-ți vine să crezi, pentru că eu am zis că o să am un copil Săgetător sau Leu. Mi-au plăcut întotdeauna Săgetătorii, ca mine”, a spus artista.

Nicole Cherry a mărturisit că încă nu a ales un nume pentru fetița ei și că o strigă prin casă în diverse feluri ca să vadă care nume sună mai bine.

Îi spun în toate felurile, momentan, și sunt în perioada în care îi zic și Gălușcă, și Natalia, Maria, ca să văd cum îmi place s-o strig”, a explicat Nicole.

Artista a dezvăluit că la fel a procedat când și-a ales numele de scenă, la vârsta de 12 ani. A făcut mai multe „probe” ca să vadă care dintre ele sună mai bine la decernarea Premiilor Grammy. Încă de la acea vârstă, Nicole visează să câștige un premiu în cadrul prestigioasei gale muzicale.

Nicole Cherry, despre iubitul ei: „Este primul bărbat din viața mea”

Artista a mărturisit că are o relație normală cu iubitul ei, pe care l-a întâlnit într-o perioadă bună a vieții ei. Nicole a fost cucerită de zâmbetul lui, însă ulterior a descoperit că seamănă foarte mult cu tatăl ei.

Este prima mea relație care se consumă din toate punctele de vedere, primul om din viața mea și mereu mi-am dorit asta. Mama a avut un singur bărbat și, poate, chestia asta e de la ea”, a spus Nicole în podcast.

Cântăreața a mărturisit că vrea să se căsătorească legal cu iubitul ei și să facă nuntă după pandemie. Doar că acest lucru nu e posibil deocamdată dintr-un motiv straniu: Florin nu a cerut-o încă.

Fotografii: YouTube Damian Drăghici/@nicolecherry

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies