Nicole din Lacrimi de iubire, carieră de succes la Hollywood. Cum arată și cu ce se ocupă acum fosta actriță de telenovele

Nicole din Lacrimi de iubire, carieră de succes la Hollywood. Cum arată și cu ce se ocupă acum fosta actriță de telenovele
Autor: Redactia
Data publicarii: 23 Decembrie 2019
Data actualizare: 21 Mai 2021
Mihaela Bărluțiu a făcut parte din “generația de aur” a telenovelelor românești. Aceasta s-a făcut remarcată cu rolul răsfățatei Nicole din “Lacrimi de iubire”. De ani de zile însă Mihaela a lăsat viața de vedetă din România pentru a trăi visul american.

În prezent, fosta actriță, care își spune acum Daniela în loc de Mihaela, este o femeie de afaceri de succes în Statele Unite. Alături de soțul sau, Vali, deține o afacere cu un uriaș parc auto care include de la mașini mici, pentru plimbări rapide pe la casele vedetelor din Beverly Hills, la microbuze care fac tururi la studiourile din Hollywood și până la bolizi de lux, pentru dinastiile princiare arabe care se mută vara la Los Angeles. 

Mihaela Bărluțiu și soțul ei au apărut într-unul dintre celebrele reportaje făcute de Știrile Pro TV de 1 decembrie, cu romani de succes din întreagă lume. 

Împreună, cei doi soți dețîn un grup de firme în care lucrează 85 de romani și alti peste o suta de americani.

Dincolo de munca, Mihaela și Vali au împreună doua fete  și locuiesc într-un cartier cochet din Beverly Hills. Fiica cea mare e colega cu băiatul lui Elton John, la grădiniță cu acces exclusivist și taxe pe măsură. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies