Nicoleta Luciu, transformată total de intervenții: "Eu nu mai știu cine ești"

Nicoleta Luciu, transformată total de intervenții: Eu nu mai știu cine ești
Citeste mai mult despre: Nicoleta Luciu, fotografii, Instagram,
Data publicarii: 14 Mai 2021
Data actualizare: 14 Mai 2021
Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani când a decis să se dedice în totalitate vieții de familie.     
Cu toate acestea, e foarte activă pe Instagram și își ține fanii aproape. În cele mai multe postări, îi pune pe cei interesați la curent cu tot ce face pentru a-și întreține forma fizică și frumusețea. Are 40 de ani, dar Nicoleta nu pare să țină cont de asta și vrea să demonstreze că vârsta e doar un număr.
 
Cu toate acestea, dacă la alte fotografii primea comentarii laudtive, la o postare în care a publicat un instantaneu de după un tratament facial a avut parte mai mult de reacții negative.
 
Cei care o urmăresc pe Instagram au criticat-o și au considerat că s-a schimbat total:
 
"Nu te mai recunosc, păcat!"

"Ce frumoasă erai înainte! Nu cred ceea ce văd! E decizia ta, aveai totul!

"Păcat că erai și ești încă frumoasă , sincer eu am 45 si arăt mult mai bine ca tine doar cu întreținerea unor creme de hidratare , protecție."

"Eu nu mai știu cine ești!"

Chiar și în aceste condiții, rămân și câțiva fani care par să aprecieze apariția brunetei și o aseamănă chiar cu Gigi Hadid. 
 
Vedeta este căsătorită cu omul de afaceri Zsolt Csergo și au împreună patru copii: Zsolt Jr., în vârstă de 12 ani, şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly care au 9 ani.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Lapte de pasăre-REȚETA PE PRO TV PLUS:

FOTO: NICOLETA LUCIU INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies