Noelle Vlasov a împlinit 17 ani! Cum arată acum fetița numită “cel mai frumos copil din România”

Noelle Vlasov a împlinit 17 ani! Cum arată acum fetița numită cel mai frumos copil din România
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 26 Mai 2021
Data actualizare: 26 Mai 2021
La vârsta de 4 ani defila deja pe podiumurile de modă de la Paris și avea nenumărate ședinte foto. Noelle Vlasov, fetița numită „cel mai frumos copil din România”, a crescut și s-a transformat într-o domnișoară de o frumusețe răpitoare.

Ochi mari și albaștri, buze pline și cărnoase, ten de porțelan, siluetă grațioasă și un stil vestimentar inconfundabil. La 17 ani, Noelle Vlasov este deja un model și un influencer de succes. 

Fiica designerului Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu s-a transformat dintr-un copil cu chip angelic într-o domnișoară cu trăsături ireal de frumoase. În urmă cu câteva zile, Noelle a împlinit 17 ani, iar mama ei a postat un mesaj emoționant, dar și o fotografie cu fiica ei. 

Mai multe fotografii cu Noelle Vlasov în GALERIA FOTO de mai jos

“Caracterul tău minunat, eleganța sufletului tău, modul tău strălucitor de gândire, curiozitatea ta plină de entuziasm, comportamentul tău rafinat, toate încununate de bunătatea ta pură. Asta ești tu, frumoasa mea Noelle! Ai fost copilul perfect și ești fiica ideală! Sunt cea mai fericită și mândră mamă din lume. La mulți ani!”,
a scris Ingrid Vlasov pe contul de Instagram. 

Tânăra pasionată de modă a primit urări și complimente și pe contul ei de socializare. Noelle are peste 16.000 de urmăritoriti pe Instagram. “Ești atât de frumoasă”, “La mulți ani, fată frumoasă! Deși frumoasă, mi se pare un cuvânt prea simplu pentru tine”, “Fermecătoare” sau “Ești perfectă”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Fotografii: Instagram Noelle Vlasov
 

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Miliția modei by Costi Diță - „Doamna Beyonce are flăcări pe piept”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies