Noi informații despre procesul dintre Anamaria Prodan și Dennis Man: „Nu mai e cale de întoarcere”

Noi informații despre procesul dintre Anamaria Prodan și Dennis Man: Nu mai e cale de întoarcere
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, dennis man, proces,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 08 Noiembrie 2021
Data actualizare: 08 Noiembrie 2021
Impresariat în trecut de Anamaria Prodan, fotbalistul Dennis Man s-a transferat la începutul acestui an de la FCSB la Parma, însă tranzacția a fost făcută cu ajutorul fraților Becali.

Încă ce la acea vreme, Anamaria Prodan a anunțat că Victor și Giovanni nu aveau voie să se ocupe de transfer, deoarece Dennis Man încă era sub contract cu ea. Pentru că nimeni nu a ținut cont de acest lucru, sexy-impresara a trecut de la vorbe la fapte: l-a dat în judecată pe jucător!

Acum, la aproximativ 10 luni după ce Dennis Man a semnat cu Parma, procesul dintre fotbalist și Anamaria Prodan este în derulare, iar potrivit celor de la Digi Sport, Anamaria Prodan ar cere nu mai puțin de 500.000 de euro drept despăgubiri, dar și 10% din suma totală pe care Dennis Man a câștigat-o cât a fost la FCSB.

„Nu mai am ce să discut! De acum se ocupă avocații. Când m-ai trădat de multe ori, nu mai e cale de întoarcere. Mă poți păcăli o dată, de două ori, dar nu mai mult. Dennis Man a fost învățat de familia Becali că nu este o problemă și că poate semna cu ei pentru o zi și că mai apoi rămâne cu mine. Dar nu ai cum să rupi contractul”, a spus Anamaria Prodan.

Vezi și: Elon Musk rezolvă foametea în lume
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies