O actriță cunoscută din Spania, dezvăluiri despre relația cu un fotbalist: „E prea mult”

O actriță cunoscută din Spania, dezvăluiri despre relația cu un fotbalist: E prea mult
Citeste mai mult despre: amor romeira, la liga,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 19 Octombrie 2020
Data actualizare: 19 Octombrie 2020
La doar 31 de ani, Amor Romeira este o actriță și cântăreață cunoscută din Spania, iar în ultimele luni a decis să ofere detalii despre viața ei intimă și despre interacțiunea pe care a avut-o cu mai multe persoane cunoscute din La Liga, campionatul spaniol de fotbal.

Intervievată de jurnaliștii de la Marca, vedeta din Spania a afirmat că în urmă cu aproximativ opt ani a avut o relație cu un jucător foarte cunoscut din țara ei natală, însă acesta a părăsit Peninsula Iberică. Mai mult decât atât, el a avut unele cerințe pe care ea nu le-a putut accepta, iar una dintre acelea era să facă sex în trei: ea, el și încă un bărbat!

„În urmă cu mult timp, 8 sau 9 ani, am cunoscut un fotbalist din prima ligă. Era cel mai frumos bărbat la vremea aia. Era un adevărat Don Juan-Casanova. Toate ne doream să fim cu el și el era genul care rupea multe inimi. A fost mereu un «du-te, vino» cu acest fotbalist. Apărea, îmi spunea câteva cuvinte dulci, mă învârtea pe degete. Ne cuplam, săruta senzațional, era minunat! Dar n-am ajuns niciodată mai departe de atât. Mereu mă atâța degeaba! În momentele alea, era o relație de ură. Era blocat când era cu mine, nu mai putea să vorbească. Mă tot intersectam cu el și era mereu la fel. Dar ce s-a întâmplat azi e prea mult. Iubita lui știe și fac menage a trois. Îmi spune că, fără ca ea să știe, să ne cunoaștem și să facem cumva să se întâmple. Îmi pare rău, nu sunt pregătită. Vorbind cu o prietenă, am ajuns la concluzia că tipul ăsta se ascunde, e gay, dar nu poate spune asta din cauza homofobiei care există în lume. A găsit o fată, a convins-o să fie împreună într-o relație deschisă pentru ca el să se poată bucura de alți bărbați, pentru că asta îi place”, a spus Amor Romeira.

Actrița și cântăreața din Spania le-a oferit celor de la Marca și discuțiile pe care le-a avut cu fotbalistul, însă a refuzat să dezvăluie numele acestuia. Iată mai jos unul dintre mesaje:

Amor Romeira: Bine, cu tine e mereu la fel. Vorbești mult, ne pupăm un pic și gata... apoi dispari. După un timp apari iar. 

Fotbalistul spaniol:  Hahahaha, va trebui să te străduiești mai mult!

foto: Getty Images

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Cheesecake fără coacere cu căpșune
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies