O femeie cu autism și paralizie cerebrală susține că a fost violata de Nick Carter când era minoră. Ce acuzații îi aduce

O femeie cu autism și paralizie cerebrală susține că a fost violata de Nick Carter când era minoră. Ce acuzații îi aduce
Citeste mai mult despre: Nick Carter, viol,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 09 Decembrie 2022
Data actualizare: 09 Decembrie 2022
O femeie cu dizabilități din Statele Unite susține că Nick Carter a violat-o în autobuzul de turneu al trupei Backsteet Boys în 2001, când era minoră. Shannon „Shay” Ruth, acum în vârstă de 39 de ani, a spus într-o conferință de presă că avea numai 17 ani când artistul a obligat-o să întrețină relații intime. Aceasta a fost invitată în autobuz, după ce Nick Carter  a remarcat-o stând la coadă pentru autografe. 

Shannon Ruth a izbucnit în plâns în momentul în care a anunțat că îl dă în judecată pe Carter. 

Ruth care suferă de autism și paralizie cerebrală a oferit detalii despre cum s-a petrecut totul. Aceasta a spus că Nick Carter și-a dat pantalonii jos în fața ei, a obligat-o să îi ofere “servicii” orale, apoi a violat-o.

Presupusa victimă a detaliat „durerea, confuzia, frustrarea, rușinea și autovătămarea” provocate de incident și susține că Nick Carter „a amenințat-o și a încercat să o reducă la tăcere” imediat după. Aparent, cântărețul i-ar fi spus că nu o va crede nimeni.

Avocatul lui Ruth, Mark J. Boskovich, a precizat că alte trei femei vor apărea la tribunal într-un proces comun.

“Chiar dacă am autism și trăiesc cu paralizie cerebrală, cred că nimic nu m-a afectat mai mult sau a avut un impact mai mare asupra vieții mele decât ceea ce a făcut și mi-a spus Nick Carter. A încercat să mă sperie ca să tac. S-a purtat urât și amenințător. Mi-a zis că toată treaba asta se va întoarce împotriva mea și îmi va distruge viața”, a mai spus femeia.

Sursa foto: GETTY IMAGES

Ruth susține că a contractat o infecție cu transmitere sexuală, infecție cu papilomavirus uman (HPV) în urma presupusului atac, fiind virgină în prealabil.

Acum cere despăgubiri. „Doar pentru că Nick Carter este o celebritate nu înseamnă că este scuzat de crimele sale”, a mai spus femeia.

Nick Carter a negat și în trecut aceste acuzații.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!