O fotografie cu fiica Danei Rogoz, virală pe internet. „Nici nu știm cum să reacționăm”

O fotografie cu fiica Danei Rogoz, virală pe internet. Nici nu știm cum să reacționăm
Dana Rogoz, impresionată de valul de simpatie din mediul online. FOTO: @danarogoz
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Decembrie 2021
Data actualizare: 21 Decembrie 2021
Un moment de gingășie maximă, surprins de camera de fotografiat a telefonului mobil, a devenit apreciat de sute de mii de oameni din toată lumea. Dana Rogoz mărturisește că este impresionată de mesajele pe care le primește „din America până în Vietnam” pentru minunăția sa de fată.

O fotografie cu Lia, mezina familiei, s-a viralizat pe Instagram. Dana Rogoz este șocată de reacțiile pozitive care sosesc de la oameni din toate colțurile lumii.

Fotografia, postată în urmă cu aproape un an, a strâns sute de mii de like-uri și share-uri, iar comentariile sunt măgulitoare.

Nu aveam nicio idee că urmează să facă turul lumii, din America și până în Vietnam. Sute de mii de like-uri și share-uri în doar câteva zile, în toate limbile pământului. Azi Lia împlinește 1 an și 7 luni. Primesc mesaje de peste tot din lume pentru ea. Un bărbat din Mexic mă roagă să o filmez, cadou de ziua soției sale”, a dezvăluit Dana Rogoz, postând pentru a doua oară fotografia respectivă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Lia a făcut atâta impresie pe net, încât o femeie din Armenia și-a exprimat dorința de a veni în România ca să o întâlnească pe micuță. 

Ieri, o doamnă din Armenia îmi scria că vrea să ajungă în România pentru a o întâlni pe Lia, înainte de a naște, urmând ca fetiței ei să îi pună același nume. Sincer, Radu și cu mine nici nu știm cum să reacționăm. Probabil e un har al ei și vom înțelege pe parcurs cum să o ghidăm în viață, pentru a-i aduce fericire. La multe luni și mulți ani fericiți, minune!”, a mai scris Dana Rogoz.

Fotografii: @danarogoz

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!