O prietenă de-a lui Matthew Perry, dezvăluiri incredibile: „Mă trimitea după droguri, însărcinată în 5 luni”

O prietenă de-a lui Matthew Perry, dezvăluiri incredibile: Mă trimitea după droguri, însărcinată în 5 luni
Matthew Perry a avut mari probleme cu drogurile, în trecut. Acum spune că are o altă viață. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Decembrie 2020
Data actualizare: 06 Decembrie 2020
Trecutul nu-i dă pace lui Matthew Perry, care tocmai a anunțat că se căsătorește. O prietenă apropiată actorului din „Friends” a dezvăluit într-un interviu că îi procura acestuia droguri pentru a-l feri de poliție și paparazzi.

Matthew Perry a avut mulți ani probleme cu dependența de droguri. În încercarea de a scăpa de adicție, actorul din Friends a fost de trei ori la dezintoxicare. Acum, la vârsta de 51 de ani, se consideră norocos că trăiește o altă viață. Însă, o femeie cu care a avut o relație specială în perioada 2007-2011, a dezvăluit într-un interviu cum o trimitea actorul să-i procure droguri, pentru a nu fi prins de poliție sau paparazzi.

Eram însărcinată în 5 luni și mergeam să iau marfă pentru el. El spunea: nimeni nu o să tragă pe dreapta o femeie însărcinată. Nu-ți face griji”, a spus Kayti Edwards pentru The Sun.

Deși era gravidă, copilul nu era al lui Matthew Perry. Kayti Edwards are azi trei fete și e căsătorită cu alt bărbat.

Femeia, cu care Matthew Perry avea doar o relație de prietenie, susține că el aranja procurarea drogurilor, iar ea se ducea ca să le ridice.

Când deschideam geanta, uneori erau pastille și cocaină, alteori era heroină și cocaină crack, era ca un bufet, nu știai niciodată ce vei primi”, și-a amintit Kayti Edwards.
 

Publicată de Kayti Blake Edwards pe Miercuri, 6 mai 2020


Femeia, azi în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit că Matthew Perry o și plătea pentru aceste servicii speciale. 

Trebuia doar să conduc, să ridic marfa, să i-o aduc, boom, și de trei ori pe zi. Uneori făceam 3.000-4.000 de dolari pe zi”, a mai spus femeia.

Kayti Edwards a mărturisit că atunci credea că-l ajută pe Perry, care începuse să fie ocolit de prieteni și de actorii din Friends

În 2011, Matthew Perry a acceptat să meargă la dezintoxicare, pentru a treia oară în viața lui. Actorul se lupta din greu cu dependența și voia să lase în urmă viața lui de dinainte. Dar era atât de greu.

„Nu puteam să mă opresc. Până la urmă, am ajuns atât de rău încât nu mă mai puteam ascunde, toată lumea știa. Dar nu poți să ai o problemă cu drogurile vreme de 30 de ani și să te aștepți că vei scăpa de ea în 28 de zile”, spunea actorul în 2015 pentru Hollywood Reporter.

Acum, starul din Friends a anunțat că se căsătorește cu o femeie minunată, în vârstă de 29 de ani, și că nu mai are nicio problemă cu drogurile.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cum arătau vedetele PRO TV acum 25 de ani? - Trending Review cu Daragiu - episodul 49

  • Matthew Perry. FOTO: Getty ImagesVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies