O sportivă își caută iubit în timpul pandemiei de coronavirus: „Carantina ar fi mai distractivă”

O sportivă își caută iubit în timpul pandemiei de coronavirus: bdquo;Carantina ar fi mai distractivă
Citeste mai mult despre: coronavirus, Eugenie Bouchard,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 20 Martie 2020
Data actualizare: 20 Martie 2020
În urmă cu aproximativ o lună a împlinit 26 de ani, este cunoscută de o lume întreagă datorită carierei ei, iar acum face haz de necaz.

Jucătoarea canadiană de tenis Eugenie Bouchard, căci despre ea este vorba, este considerată una dintre cele mai sexy sportive din lume, însă nu are iubit. Din această cauză, ea a făcut și o postare amuzantă pe Twitter.

„Nu mă plâng, dar cred că această carantină ar fi fost mult mai distractivă dacă aș avea un iubit”, a scris Eugenie Bouchard pe celebra rețea de socializare, făcând o pararelă între pandemia de coronavirus și faptul că ea nu are o relație.

Mesajul sportivei a devenit viral și a fost preluat de presa de pe întreg globul, peste 2.500 de bărbați anunțând-o în comentarii pe Eugenie Bouchard că și ei sunt singuri și disponibili.

De-a lungul timpului, jucătoarea canadiană de tenis a reușit să atragă atenția și datorită ședințelor foto incendiare pe care le-a realizat, în unele dintre acestea ea lăsându-se fotografiată topless, în timp ce își acoperea sâni cu mâinile.

Potrivit presei sportive, Eugenie Bouchard ar putea să stea acasă până pe 7 iunie, deoarece WTA a anulat toate turneele de tenis în această perioadă.

foto: Facebook Eugenie Bouchard; Profimedia Images

Vezi și: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Ruby
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies