Oana Roman a slăbit spectaculos: „Fără niciun fel de editare”

Oana Roman a slăbit spectaculos: Fără niciun fel de editare
Citeste mai mult despre: Oana Roman,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 17 Februarie 2020
Data actualizare: 17 Februarie 2020
În ultimele luni, Oana Roman a trecut printr-o perioadă grea, după ce s-a despărțit de soțul ei, a încercat să se împace cu acesta, însă totul a fost în zadar și au rămas separați.

După cum se poate observa însă pe pagina de Instagram a vedetei, tot răul a fost spre bine, iar Oana Roman a slăbit spectaculos începând cu luna noiembrie. Zilele trecute, ea chiar a postat pe celebra rețea de socializare un colaj realizat din două fotografii, pentru a arăta de câte kilograme a scăpat.

„Stânga noiembrie, dreapta început de februarie. Diferența este vizibilă! Ambele poze făcute cu același telefon... fără niciun fel de editare”, a scris Oana Roman în dreptul colajului. Imaginea a strâns peste 5.000 de like-uri și sute de comentarii, mulți internauți afirmând că vedeta arată foarte bine acum.

Din păcate, au existat însă și voci care au pus-o la zid pe Oana Roman. „Te lauzi singură, nu ne interesează, unfollow”, a scris o fană, iar vedeta a reacționat imediat: „Păi hai odată. Că văd că încă n-ai dat unfollow. Hai mai repede. Mersi”.

Cu doar câteva zile înainte de această postare, Oana Roman le arătase fanilor și cum a reușit să slăbească: „Iată o parte din aparatele cu care am slăbit foarte mult în centimetri. Fără operație, doar cu voință, un pic de dietă și proceduri de remodelare corporală”.

foto: Instagram Oana Roman

Vezi și: Oana Roman, tot adevărul despre divorțul de Marius
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies