Oana Roman, îngrijorată pentru mama ei: "Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec"

Oana Roman, îngrijorată pentru mama ei: Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec
Citeste mai mult despre: Oana Roman, mesaj, Mioara Roman,
Data publicarii: 08 August 2022
Data actualizare: 08 August 2022
Mioara Roman a ajuns din nou pe mâinile medicilor și se confruntă cu probleme de sănătate.       
Îngrijorată peste măsură, Oana Roman a publicat un mesaj dureros pe rețelele de socializare:
 
”Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om. Pentru ca viata nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioadă.

Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni! Pentru mine înseamnă enorm pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pentru sănătatea voastră și a celor dragi pentru că nimic nu contează mai mult decât sănătatea. Va îmbrățișez”, a spus Oana Roman.Invitată acum ceva vreme La Măruță, Oana Roman a spus despre mama ei:
 
 „Degenerările neuronale nu stau pe loc și nici nu dau înapoi. Facem tot ce putem să le ținem pe loc. Are niște probleme are țin de partea neuronală. Îi afectează starea generală, nu mai e activă, conectată la toate lucrurile. Nu mai e așa rapidă în a înțelege. A făcut o serie de mici accidente vasculare. Are o pareză la mâna dreaptă. Are nevoie de îngrijiri speciale. Trebuie să facă kinetoterapie, are nevoie de ajutor, nu mai poate să își miște mâna dreaptă deloc. A învățat să mănânce cu stânga."


Vezi și video:


FOTO: INSTAGRAM OANA ROMAN
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies