Oana Roman, interdicție primită de la medici din cauza unor probleme de sănătate

Oana Roman, interdicție primită de la medici din cauza unor probleme de sănătate
Citeste mai mult despre: Oana Roman, interdictii, medic,
Data publicarii: 30 Septembrie 2021
Data actualizare: 30 Septembrie 2021
Oana Roman și-a făcut investigații medicale pentru că nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă, iar ulterior și-a ținut fanii la curent cu ce a aflat.   
După un control la pneumolog, dar și un set de analize serios, vedeta a fost sfătuită de doctori să renunțe la fumat.

”Am fost la doctor. Nu sunt probleme mari, dar…trebuie să mă las de fumat pentru că am o tuse tabacică cronică”.
 De curând, Oana Roman și-a făcut un Computer Tomograf, iar rezultatul a ridicat semne de întrebare.
 
„M-am tot gândit azi dacă este cazul să vă povestesc ceea ce urmează și am decis să o fac pentru a da un exemplu. În urma analizei Computer Tomograf făcută acum două săptămâni, despre care v-am vorbit atunci, am observat în rezultatul scris ceva ce mi-a pus semne de întrebare nu numai mie. Azi când am citit rezultatul am decis că trebuie să mai fac o analiză pentru a vedeta dacă această suspiciune se confirmă sau nu."

"Am făcut de urgență un nou CT. Rezultatul a fost ok și nu a confirmat suspiciunea. Dar pentru câteva ore, pământul mi-a fugit de sub picioare! A fost cumplit. (...) De ce vă spun asta? Mergeți să vă faceți analizele constant. E realmente singura șansă de a preveni sau a vedea din timp o eventuală afecțiune! Vă rog nu neglijați. Azi mă gândeam că și dacă nu avem bani de mâncare, analize tot trebuie să facem. Azi am trăit asta pe pielea mea. O spaimă greu de descris. Mergeți la analize și la control. Oriunde dar mergeți. Anual. Constant. Vă poate salva viața la propriu.”
, a transmis Oana Roman.

FOTO: OANA ROMAN INSTAGRAM

Vezi și: Întrebarea Mesei cu Vergine Santa Frida - Cel mai spectaculos travestit din România:


 
 
 
 

 

FOTO: OANA ROMAN INSTAGRAM

Vezi și: Întrebarea Mesei cu Vergine Santa Frida - Cel mai spectaculos travestit din România:


"Am făcut de urgență un nou CT. Rezultatul a fost ok și nu a confirmat suspiciunea. Dar pentru câteva ore, pământul mi-a fugit de sub picioare! A fost cumplit. (...) De ce vă spun asta? Mergeți să vă faceți analizele constant. E realmente singura șansă de a preveni sau a vedea din timp o eventuală afecțiune! Vă rog nu neglijați. Azi mă gândeam că și dacă nu avem bani de mâncare, analize tot trebuie să facem. Azi am trăit asta pe pielea mea. O spaimă greu de descris. Mergeți la analize și la control. Oriunde dar mergeți. Anual. Constant. Vă poate salva viața la propriu.”, a transmis Oana Roman.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies