Oana Roman, omul din spatele nunții lui Brigitte cu Florin Pastramă

Oana Roman, omul din spatele nunții lui Brigitte cu Florin Pastramă
Oana Roman și Brigitte. FOTO: Ștefan Banu
Autor: Dan Brumar
Data: 07 Iulie 2019
Dacă iese ceva prost la nunta lui Brigitte și a lui Florin Pastramă, în capul ei se vor sparge toate oalele. Însă, dacă lucrurile vor merge ca unse, Oana Roman se poate declara fericită.

Oana Roman a vrut cu orice preț să organizeze nunta prietenei sale, Brigitte, cu noul bărbat din viața ei, Florin Pastramă. Cele două se cunosc de mulți ani și au vrut să facă din acest eveniment unul memorabil. 

„Va fi ca un reality show”, a dezvăluit Oana Roman, cea care s-a ocupat de toate detaliile nunții. 

Dacă nu te numeri printre cei 350 de invitați, poți vedea nunta LIVE, pe PROTVPLUS.RO.

Oana Roman a ales locul de desfășurare a evenimentului, Magic Place din Crângași, meniul cu trei feluri principale, florile și aranjamentele, muzica și artiștii invitați, tortul, echipa de filmare și fotografii.


FOTO: Ștefan Banu

NUNTA ANULUI: Ce spune Oana Roman despre nuntă

„La două trei zile după ce a ieșit din FERMA, m-a sunat și mi-a zis că vrea să-i fac eu evenimentul. Acum o lună și jumătate ne-am apucat de nuntă. Recunosc că este o provocare pentru mine, dar un mare aport l-a avut și ea, astfel încât totul să iasă foarte bine. Brigitte a fost foarte emoționată, și e normal să fie așa. Am văzut-o când a probat rochia, dar acum mi s-a părut și mai frumoasă decât a apărut la probă. După ce s-a treminat slujba, am simțit că s-a mai relaxat puțin. Sunt convinsă că o să se și distreze”, ne-a dezvăluit Oana Roman imediat după ceremonia religioasă.

Oana Roman a fost însoțită de soțul ei, Marius Elisei, care a trebuit să accepte că Oana e la muncă, nu la distracție. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2014 și au împreună o fetiță de 5 ani.

Citește și: NUNTA ANULUI Cine sunt nașii lui Brigitte Pastramă și ai lui Florin PastramăMarius Elisei. FOTO: Ștefan Banu

Vezi și: Cum au ales soții Pastramă meniul de la nuntă


 

FULLSCREEN
Oana Roman, omul din spatele nunții lui Brigitte cu Florin Pastramă
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO