Oana Roman și Marius Elisei, prima poză împreună după divorț

Oana Roman și Marius Elisei, prima poză împreună după divorț
Citeste mai mult despre: Oana Roman, familie, Marius Elisei,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 11 Iunie 2021
Data actualizare: 11 Iunie 2021
La patru luni de la divorț, Oana Roman a postat o poză cu fostul soț și fetița lor pe contul de Instagram, spre încântarea internauților care o urmăresc în mediul online. 

Ultimele fotografii cu cei doi împreună datează din februarie, de la ziua de naștere a fetiței lor. Tot în februarie, Oana și Marius au divorțat de comun acord la notar. Cei doi erau căsătoriți religios din iunie 2014. 

Apropiații și prietenii virtuali speră la o împăcare, mai ales că Marius Elisei a declarat recent că încă o iubește pe Oana și își dorește ca familia să fie reîntregită. 

“Ieri am fost în formulă completă la evenimentul de la @miramagicaherastrau. Isa a fost foarte fericită să ne aibă împreună lângă ea, mai ales că este locul ei preferat de joacă!”, a scris Oana lângă fotografia în care apare alături de Marius și fetița lor. Mai mult, vedeta l-a și etichetat pe fostul soț în postare. 

Imaginea a adunat mii de aprecieri și comentarii din partea admiratorilor. “Foarte frumoși!”, “Să vă ajute Dumnezeu să vă împăcați!” “Felicitări pentru că ați reușit să vă înțelegeți, pentru Iza sunt cele mai frumoase momente! Fericire și înțelegere!”, “Sunteți frumoși în această formulă”, “Așa vă vreau”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Oanei.

Fotografii: Instagram

Turcia - Italia, astăzi, la 22:00. Fotbalul se joacă la PRO TV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies