Omid Ghannadi e Moș Crăciun pentru o mamă cu 7 copii. „Am fost impresionat de când i-am cunoscut”

Omid Ghannadi e Moș Crăciun pentru o mamă cu 7 copii. Am fost impresionat de când i-am cunoscut
Omid Ghannadi, îngerul păzitor al copiilor Adrianei
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 20 Decembrie 2021
Data actualizare: 20 Decembrie 2021
Miracolele se înfăptuiesc atunci când oameni cu suflet mare nu rămân indiferenți la drama celor din jur. Omid Ghannadi este unul dintre oamenii care se împart în bucăți pentru ca altora să le fie bine. O mamă cu 7 copii va avea o casă nouă de Crăciun, datorită eforturilor sale.

Omid Ghannadi i-a cunoscut pe Adriana și pe cei 7 copii ai ei în anul 2018. De atunci, și-a făcut un scop din a le schimba viitorul și iată că a venit momentul mult așteptat. Luni, 20 decembrie, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, mama și copiii se vor muta în casă nouă.

Încă nu realizez cu adevărat cât de mult a înseamnat proiectul acesta pentru mine. Un lucru este cert, și anume că se poate. Dacă eu am reușit, înseamnă că oricare dintre noi poate scoate măcar o familie din calvarul sărăciei. Am fost impresionat de Adriana și familia ei de când i-am cunoscut. Mi-am dorit foarte mult ca acești copii extraordinari și mama lor curajoasă să își trăiască viețile într-un mediu decent. Asta este ce îmi doresc să trăiască ei în noua lor casă, sentimentul decenței și al respectului pentru viața lor”, a spus Omid Ghannadi.

Locuința Adrianei va fi predată în Urlați, acolo unde echipa Visuri la cheie, cu implicarea lui Omid, va ajuta mai multe familii în ediția specială de Crăciun. Nu ratați miercuri, de la 20:30, Visuri la cheie.

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!