Otilia Bilionera se mărită. Fosta concurentă de la FERMA a fost cerută de soție, în Turcia

Otilia Bilionera se mărită. Fosta concurentă de la FERMA a fost cerută de soție, în Turcia
Autor: Dan L. Brumar
Data: 14 Iunie 2019
În ziua în care a împlinit 27 de ani, Otilia Bilionera a primit inelul de logodnă, pentru a doua oară în viața ei. Actualul ei iubit, încă necunoscut.

Otilia Bilionera a spus DA pentru a doua oară în viața ei. Fosta concurentă de la FERMA-Un nou început a fost cerută de soție de noul ei iubit, în vacanța lor din Turcia. Cântăreața a făcut anunțul pe Instagram, unde a scris că e foarte fericită.

Am spus DA. Și La mulți ani pentru mine”, a scris Otilia în dreptul fotografiei în care lasă să i se vadă inelul cu diamante primit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Otilia Official (Bilionera) (@otilia.official) on


Kamara, care i-a fost coleg la FERMA, i-a transmis un mesaj frumos: „La mulți ani frumoși cu sănătate și fericire pentru sufletul tău și bine că ai spus da, că altfel Haboubou...”, a scris Kamara.

Otilia Bilionera a fost la un pas de căsătorie și cu fostul iubit, un turc pe nume Sinan Akcil. El a cerut-o de soție cu un superb inel de logodnă, însă ceva neașteptat s-a petrecut la șase luni după acest eveniment. Cântăreața a aflat că iubitul ei ar fi fost, de fapt, homosexual.

„Sincer, am avut și eu o relație. Doi ani. Și știam că bărbatul respectiv nu mă iubește. Am stat pentru că a trebuit. Eram logodită. Dar simțeam că nu mă iubește. Ca să aflu peste jumătate de an că era homosexual. Am avut un șoc”, a dezvăluit Otilia, în fermă.

Otilia Bilionera a văzut moartea cu ochii

Cântăreața a avut probleme de sănătate înainte de a se înscrie la FERMA-Un nou început. Mama Otiliei, Adriana Brumă a dezvăluit în emisiunea La Măruță prin ce calvar a trecut fiica ei.

„A trecut printr-o ușoară depresie, într-adevăr, dar s-a tratat și este mai bine. Această depresie se datorează unei intervenții chirurgicale. A avut o hemoragie internă cauzată de ruptura unui chist de pe ovare. Otilia a fost foarte puternică în acele momente pentru că practic a văzut moartea cu ochii. Când a zis că merge la Ferma i-am zis că este floare la ureche prin câte a trecut”, a spus mama ei.

FULLSCREEN
Otilia Bilionera se mărită. Fosta concurentă de la FERMA a fost cerută de soție, în Turcia
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies