Otniela, cea mai sexy poză în costum de baie! Fanii reacționează: "Vai de mine!"

Otniela, cea mai sexy poză în costum de baie! Fanii reacționează: Vai de mine!
Data publicarii: 17 Februarie 2020
Data actualizare: 17 Februarie 2020
La “Ferma-un nou început” a fost cea mai curtată fată și mai toți fermierii au admirat-o pe Shakira într-un fel sau altul.
Otniela își păstrează renumele și sex-appeal-ul și după ieșirea din Fermă, mai ales pe rețelele de socializare. Una dintre cele mai recente fotografii o prezintă într-un costum de baie alb, care îi pune în evidență silueta impecabilă. Fotografia are mii de like-uri și o mulțime de comentarii de tipul "vaaai de mine."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

O postare distribuită de Otniela Sandu (@otniela) pe

Deși are și gene bune, Otniela e și foarte atentă să se mențină. Principalul ei secret: e foarte sportivă și profită de orice ocazie să facă mișcare și să se mențină în formă. 


Dincolo de sporturile de întreținere, Otniela e deschisă și la spoturi extreme. Pentru "Vorbește lumea" chiar a avut curaj să sară cu parașuta. De două ori! Mai mult, a mărturisit că e posibil să devină dependentă de acest mod de adrenalină. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I know you will smile ????

O postare distribuită de Otniela Sandu (@otniela) pe

Otniela: “Azi am sărit cu parașuta. Nu o dată, ci de două ori. A fost cel mai frumos sentiment pe care l-am experimentat vreodată. Libertate, bucurie, adrenalină. Din cauza presiunii, nu mai aud mare lucru, dar ce mai contează? Ce simți când ești în cădere liberă e un sentiment unic. Nu există limite, nimic nu e imposibil. Simt că aș putea să conduc lumea dacă mi-ar da cineva șansă asta."

Otniela Sandu este make-up artist, colaborează cu diferite companii pentru imagine, dar îşi dedică timpul şi unor proiecte caritabile. Tânăra a ajuns în semifinale în Fermă şi a luptat până în finală pentru premiul de 100.000 de euro de la «Supraviețuitorul». 

Poți vedea cum a experimentat săritura cu parașuta Otniela pe PRO TV PLUS:


FOTO: INSTAGRAM OTNIEL
A
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!