Pamela Anderson, reacție acidă despre miniseria despre mariajul ei cu Tommy Lee: "E o producție ieftină"

Pamela Anderson, reacție acidă despre miniseria despre mariajul ei cu Tommy Lee: E o producție ieftină
Data publicarii: 13 Mai 2021
Data actualizare: 13 Mai 2021
Pamela Anderson a avut o reacție neașteptată cu privire la producția care urmează să se lanseze, despre relația ei cu Tommy Lee.

Lily James și Sebastian Stan au fost aleși pentru a aduce la viață cele două personaje, iar imaginile apărute în media cu transformărilor lor au fost apreciate.

Cu toate acestea, Pamela Anderson nu pare încântată de alegerile făcute, iar surse din anturajul vedetei au declarat pentru The Sun acest lucru: "Pamela nu intenționează să se uite la așa ceva, niciodată. Nu a auzit de acești actori și nici nu îi pasă. Ea și familia ei consideră acest proiect o producție ieftină. Totul este o glumă pentru ei.".

Miniseria explorează căsătoria celor doi din 1995, care a avut loc la doar 96 de ore după ce s-au cunoscut, dar și circumstanțele în care sex tape-ul din luna de miere a ajuns online. 

Faimoasa sex tape a fost furată din casa Pamelei și a lui Tommy și a ajuns pe internet. Pamela Anderson a dat în judecată compania care a distribuit video-ul, dar mai apoi a semnat o înțelegere confidențială cu Internet Entertainment Group.

Tommy Lee (58 de ani) și Pamela Anderson (52 de ani) s-au căsătorit în 1995, pe o plajă din Mexic, la doar câteva zile după ce s-au cunoscut. Dragostea lor a durat doar 3 ani, fiindcă au divorțat în 1998. 

Tommy Lee și Pamela Anderson au împreună doi băieți: Brandon (24 de ani) și Dylan (22 de ani).

sursa foto: ProfiMedia 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies