"Pare mai tânăr decât partenerul tău”. Sharon Fonseca s-a pozat alături de tatăl ei: ce au observat fanii modelului

Pare mai tânăr decât partenerul tău . Sharon Fonseca s-a pozat alături de tatăl ei: ce au observat fanii modelului
Data: 10 Decembrie 2020
Sharon Fonseca și Gianluca Vacchi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de curând au devenit părinții unei fetițe pe care au botezat-o Blu Jerusalema. 

Gianluca Vacchi (53 de ani) și Sharon Fonseca (25 de ani) s-au întâlnit în urmă cu doi ani, pe platourile de filmare ale unuia dintre videoclipurile sale. Relația dintre cei doi a fost una destul de controversată, ținând cont de diferența de vârstă destul de mare dintre cei doi. 

Citește și

În ciuda faptului că îi despart aproape 28 de ani, Gianluca și Sharon trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de câteva săptămâni se bucură și de fetița care a apărut în viața lor. 
 


În urmă cu câteva zile, Sharon Fonseca a postat o imagine în care apare alături de tatăl ei, Wayne Maines, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Vârsta lui nu este cunoscută, însă majoritatea fanilor au observat că bărbatul arată mult mai bine și pare mai tânăr decât Gianluca Vacchi. 

Italianul mai are o fiică dintr-o relație anterioară, pe Ginevra Mavilla, născută în iulie 2002. Averea acestuia este estimată la aproximativ 350 milioane de lire.

Vezi și:

 

FULLSCREEN
"Pare mai tânăr decât partenerul tău”. Sharon Fonseca s-a pozat alături de tatăl ei: ce au observat fanii modelului
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies