Pavel Bartoș a ieșit pe fereastră și a început să cânte. Ce s-a întâmplat după 

Pavel Bartoș a ieșit pe fereastră și a început să cânte. Ce s-a întâmplat după
Citeste mai mult despre: Pavel Bartos, StaiAcasaSiCanta,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 24 Martie 2020
Data actualizare: 24 Martie 2020
Carismaticul Pavel Bartoș și-a surprins fanii cu un material tare haios pe care l-a postat recent pe rețelele sociale.  Acesta a preluat exemplul italienilor și s-a filmat în timp ce cânta la fereastră. 

În această perioadă, în care suntem nevoiți să stam cât de mult posibil în casă pentru a ne proteja și pentru a-i proteja pe cei din jurul nostru, ne lipsesc, cu siguranță, o bună parte din activitățile pe care le făceam în viața de zi cu zi. 

Pavel Bartoș a postat un material prin care și-a exprimat dorul pe care îl resimte față de prietenii lui, spectacolele pe care le avea sau filmările în care era implicat și le-a lansat cu această ocazie, provocarea #StaiAcasaSiCanta, colegilor lui de la Teatrul Odeon.

Acesta a cântat la fereastră un vers din piesa "Sunt vagabondul vieții mele", după care i-a provocat pe colegii lui cu care joacă în diverse spectacole să continue. Ioan Batinaș, Cezar Antal, Anda Saltelechi, Alexandru Papadopol, Marius Damian, Elvira Deatcu, Antoaneta Zaharia, Ruxandra Maniu, Carmen Tănase se numără printre actorii care au continuat versurile melodiei. 

Ce a ieșit? Puteți vedea în materialul de mai jos:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies