Pavel Bartoș continuă seria provocărilor #StaiAcasaSiCanta

Pavel Bartoș continuă seria provocărilor #StaiAcasaSiCanta
Citeste mai mult despre: #StaiAcasaSiCanta, Pavel Bartos, provocare,
Autor: Ionela Lupu
Data: 06 Aprilie 2020
Pavel Bartoș continuă seria provocărilor #StaiAcasaSiCanta. Simpaticul prezentator  i-a provocat pe Andra, Horia Brenciu și Tudor Chirilă să se filmeze în timp de cântă piesa "Drumurile noastre, toate"  

În fiecare zi de luni, Pavel Bartoș își provoacă prietenii și colegii să fredoneze versurile unor piese cunoscute, precum "Sunt vagabondul vieții mele", "Strada speranței" sau "Drumurile noastre, toate" pentru a suprima lipsa activităților pe care le făceau împreună. 

Citește și: Pavel Bartoș a ieșit pe fereastră și a început să cânte. Ce s-a întâmplat după 

Dacă săptămâna trecută, Smiley, Andi Moisescu, Mihai Petre, Răzvan Fodor și Florin Călinescu, au fost provocați să continue versurile piesei "Strada speranței", de acestă dată, Andra, Horia Brenciu și Tudor Chirilă se numără printre cei care au fost  "nominalizați" de către simpaticul prezentator.  Cei trei au trebuit să continue versurile piesei "Drumurile noastre, toate"

Atmosfera a fost una cu totul specială și asta pentru că, alături de vedete au fost și copiii acestora. Andra i-a avut alături pe Eva și David, Horia a cântat cu fiul lui, Toma, iar lângă Pavel a stat tot timpul fiica lui. 

Ce a ieșit? Poți vedea în materialului de mai jos: 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies