Pavel Bartoș, mesaj emoționant pentru fiica cea mare. Eva a împlinit 18 ani: "Sunt atât de fericit cu tine!"

Pavel Bartoș, mesaj emoționant pentru fiica cea mare. Eva a împlinit 18 ani: Sunt atât de fericit cu tine!
Citeste mai mult despre: Pavel Bartos, Eva Bartos, Pavel Bartos fiice,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 31 Ianuarie 2022
Data actualizare: 31 Ianuarie 2022
Pavel Bartoș este un tătic mândru, care are acasă trei fete superbe. Îndrăgitul prezentator este discret când vine vorba despre comorile sale, însă recent a făcut o excepție. 

Fiica cea mare a prezentatorului de la Românii au talent a împlinit 18 ani. Pavel Bartoș a postat câteva imagini de arhivă cu Eva pe contul de Instagram, dar și un mesaj emoționant. 

“La mulți ani, draga mea Eva! Ai împlinit 18 ani! Te iubesc, te prețuiesc, te admir și tare îți mulțumesc că ai ales ca eu să fiu tati al tău! Nu sunt tăticul perfect, nici nu știu dacă e posibil așa ceva, dar sunt un tătic care învață zi de zi. Am înteles în timp ca principalele calități ale unui părinte sunt să iubească necondiționat, să comunice și să fie alături de copil, dar mai ales să aibă răbdare, multă răbdare, enorm de multă răbdare! La capitolul răbdare încă mai învăț, dar învăț odată cu tine!

Eva, draga lui tati, zboară , îndrăznește, visează, iubește, fii iubită, fii dreaptă, ajută, lasă-te ajutată, poți să și greșești, nu-i nimic, important este să înveți din acele greșeli, să mergi mai departe, să fii puternică, mai înțeleaptă, să fii tu! Eu am mare încredere în tine! Sunt atât de mândru de tine! Sunt atât de fericit cu tine!”, a scris Pavel Bartoș pe contul de socializare. 

Prezentatorul este căsătorit de aproape 20 de ani cu actrița Anca Bartoș. Pavel și Anca au trei fete: Eva, Rita și Sofia. 

Pe Pavel Bartoș îl puteți revedea și la TV, din 4 februarie, când începe sezonul 12 Românii au talent! 

Fotografii: Instagram




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies