Pavel Stratan, în lacrimi în momentul când Cleopatra spune „Da!”. Imagini video de la cununia civilă

Pavel Stratan, în lacrimi în momentul când Cleopatra spune Da! . Imagini video de la cununia civilă
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 16 August 2021
Data actualizare: 16 August 2021
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit oficial soț și soție, pe 14 august 2021.  Cei doi artiști au avut o nuntă intimă, cu familiile lor și câțiva prieteni. Cununia civilă s-a lăsat cu emoții mari atât pentru mire, cât și pentru tatăl miresei. 

Pavel Stratan, tatăl Cleopatrei, a postat pe pagina s-a de facebook un video de la cununia civilă, unde se poate observa cum Edward își șterge lacrimile de bucurie. Nici socrul cel mare nu și-a putut stăpâni emoțiile, după ce i-a oferit mâna Cleopatrei lui Edward. Pe fundal se poate auzi ultima piesă lansată de cei doi, „Cel putin o veșnicie”, despre povestea lor de dragoste. 

„Emoții fără margini la cununia civilă!”, a scris Pavel Stratan.

Într-un alt video, Cleopatra și Edward sunt filmați în mașină, în timp ce se îndreaptă spre Snagov, acolo unde a avut loc nunta. După cununia civilă a urmat o perecere pe cinste, așa cum a visat cuplul de artiști.  


 

 „Am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit”, a menționat Cleopatra într-un story pe Instagram. (Vezi mai multe imagini în galeria foto)
 

Sursă foto: Facebook/ Pavel Stratan, Instagram/ cleopatrastratan
Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies