Penelope Cruz, împotriva rețelelor sociale. La ce vârstă le va permite copiilor să le folosească

Penelope Cruz, împotriva rețelelor sociale. La ce vârstă le va permite copiilor să le folosească
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 21 Decembrie 2021
Data actualizare: 21 Decembrie 2021
Mulți părinți vedete le creează conturi de socializare copiilor și nu au nimic împotriva expunerii acestora în mediul online. Nu de aceeași părere sunt Penelope Cruz (47 de ani) și soțul ei, Javier Bardem (52 de ani).

Cuplul de actori educă împreună doi copii: Leo Encinas Cruz (10 ani) și Luna Encinas Cruz (8 ani). Aceștia sunt feriți de paparazzi și nu participă alături de părinții lor la evenimente mondene. În plus, părinții nu publică imagini cu ei pe rețelele sociale și nici nu-i lasă să folosească telefonul mobil.

Cruz a spus în timpul unui interviu pentru „CBS Sunday Morning” că: „Este ceva care nu are sens și afectează în special generațiile mai tinere. Îmi pare foarte rău pentru cei care sunt acum adolescenți”, a spus ea. „Este ca și cum lumea ar face un fel de experiment cu ei: hai să vedem ce se întâmplă dacă expunem un copil de 12 ani la atât de multă tehnologie”.


„Nu le voi permite copiilor mei să folosească rețele sociale până la vârsta de cel puțin 16 ani. Fac asta și pentru apărarea sănătății mintale, dar par să aparțin unei minorități”, a mai spus actrița. 

Protagonista din „Parallel Mother” spune că personal accesează foarte rar rețelele sociale. Penelope Cruz are aproape 6 milioane de urmăritori pe Instagram. Ea își folosește contul în scop profesional, pentru a-și anunța filmele, interviurile sau ședințele foto la care a participat. Același lucru se poate spune și despre soțul ei, actorul Javier Bardem, care are aproape 500.000 de urmăritori.  


Sursă foto: Getty Images, Instagram/ bardemantarcticpenelopecruzoficial

Vezi și: Share în bucate cu Alex Petricean - Clafoutis

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!