Petrecere cu mare fast! Lora, alături oameni dragi la lansarea albumului “Despre demoni și iertare.”

Petrecere cu mare fast! Lora, alături oameni dragi la lansarea albumului  Despre demoni și iertare.
Autor: Mihai Burlacu
Data: 05 Aprilie 2019
Din recunoștință pentru fani, Lora lansează cel de-al doilea album din cariera sa, într-un eveniment cu totul special la care au luat parte mai mulți artiști precum: Nicole Cherry, Randi sau Edward Sanda 

Un album de suflet, așa cum l-a prezentat artista, "Despre demoni și iertare", prezintă atât trăirile Lorei cât și cele două laturi ale personalității sale. Fanii vor regăsi pe albumul ei o colecţie completă de hit-uri, piese care au stat în trending zile la rând, precum: "Tu și ea" sau "Soare negru".  

"Albumul asta este un prieten drag, este locul unde m-am regăsit, unde eu m-am acceptat și așa cum spune și autorul, este despre demoni și iertare, este despre frica pe care o învingi. Eu așa m-am vindecat singură și motivul pentru care m-am apucat de acest album, a fost ca să împac cele două laturi ale mele, atât de diferite" , a declarat cântăreața. 

Împreună cu Lora la eveniment a fost și Cove, alături de care artista prezintă matinalul Vorbește Lumea: "Nu aveam cum, trebuia să fiu alături de colega mea, așa cum ea este alături de mine în fiecare dimineață"  

Cum s-au distrat invitatii la petrecere? Vezi aici:

FULLSCREEN
Petrecere cu mare fast! Lora, alături oameni dragi la lansarea albumului “Despre demoni și iertare.”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO