Petrică Mîțu Stoian, motivul pentru care nu a avut copii, deși a fost căsătorit 16 ani

Petrică Mîțu Stoian, motivul pentru care nu a avut copii, deși a fost căsătorit 16 ani
Petrică Mîțu Stoian a divorțat de soția lui în 2012. FOTO: PRO TV
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Noiembrie 2021
Data actualizare: 07 Noiembrie 2021
Petrică Mîțu Stoian a murit la 61 de ani la Spitalul Județean Reșița, însă nu a lăsat în urma lui niciun moștenitor. În 2012, când a divorțat de unica sa soție, a dezvăluit și motivul uluitor pentru care nu a avut copii.

Petrică Mîțu Stoian a fost căsătorit 16 ani cu Carmen Mihaela Stoian, unica sa soție. În 2012, cei doi au divorțat în mare secret, amiabil, la Târgu Jiu. 

Noi suntem niște oameni civilizați, nu ne-am bălăcărit și nu o vom face. Faptul că m-am mutat la Craiova cu noul loc de muncă, în urmă cu trei ani, și mi-am luat o casă acolo a răcit relația noastră. După un timp am spus că, decât să trăim o singurătate în doi, mai bine mergem fiecare pe drumul nostru”, declara atunci interpretul. 

În emisiunea lui Cătălin Măruță, Petrică Mîțu Stoian a dezvăluit că un copil nu le-ar fi salvat mariajul, așa că nu s-au gândit la asta ca la o soluție. Mai mult, interpretul a recunoscut un adevăr care pentru unii poate fi dureros.

Mie nu mi-au plăcut niciodată copiii! Am avut odată o discuție cu soția mea și am ajuns la concluzia că e mai bine așa, că nu trebuie să-și strice corpul”, a mai spus artistul.

Petrică Mîțu Stoian a murit sâmbătă seară la Spitalul Județean Reșița, din cauza unui șoc septic cauzat de o bronhopneumonie. Interpretul fusese diagnosticat cu Covid-19, s-a vindecat, dar suferea de „Covid lung”. Pentru asta se trata la o clinică din Caraș-Severin.

Fotografii: Agerpres/PRO TV

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies