Phil Collins duce o luptă aprigă cu boala: "Abia mai pot ține bețele de la tobă în mâini"

Phil Collins duce o luptă aprigă cu boala:  Abia mai pot ține bețele de la tobă în mâini
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 10 Septembrie 2021
Data actualizare: 10 Septembrie 2021
Phil Collins, artistul apreciat de milioane de fani din întreaga lume, se confruntă cu grave probleme de sănătate, după cum el însuși o recunoaște. Condiția sa fizică se degradează de la o zi la alta, iar în curând nu va putea face lucrul care îi aduce zâmbetul pe buze: să concerteze. Într-un interviu acordat pentru BBC, artistul a făcut mărturisiri cutremurătoare. 

Phil Collins i-a îngrijorat pe fanii britanici după o apariție televizată în care a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Artistul a mărturisit, vizibil afectat, că nu mai poate ține bețele de la tobă în mână și că, deși și-ar dori să poată cânta alături de fiul său în continuare, acest lucru este imposibil.

"Condiția mea fizică nu este dintre cele mai bune ceea ce mă frustrează teribil pentru că mi-ar plăcea să pot cânta pe scenă cu fiul meu. Abia pot să mai țin bețele de la tobă. Am o vârstă și cred, cel puțin în situația în care mă aflu, că este cazul să nu mai particip la turnee"
, a declarat Phil, cu lacrimi În ochi. 

În anul 2009, Phil a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unei vertebre pe care și-a disclocat-o în timpul turneului. Operația nu a decurs bine, iar artistul s-a confruntat cu mai multe complicații, printre care s-a numărat și pierderea simțului în degete.

Dificultățile de ordin fizic l-au aruncat într-o depresie puternică, iar Phil a luat în calcul sinuciderea, după cum a povestit. În anul 2015 a fost operat din nou pe coloană, iar doctorii l-au avertizat că turneele vor deveni doar o amintire. În ianuarie 2017, a primit o nouă veste proastă: suferă de diabet tip 2. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: 
INTERVIU Carla's Dreams: „Nu știu niciun superstar în România”

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies