Piesa Irinei Rimes, sute de mii de vizualizări în trei zile! Cui îi este dedicată melodia "Băiatul meu frumos"

Piesa Irinei Rimes, sute de mii de vizualizări în trei zile! Cui îi este dedicată melodia  Băiatul meu frumos
Citeste mai mult despre: Irina Rimes, Băiatul meu frumos, melodia,
Data: 02 Mai 2020
O melodie sensibilă, despre o iubire care e mai presus de orice și care te face să vezi realitatea altfel! Așa este “Băiatul meu frumos”, noua piesă marca Irina Rimes.

Melodia face parte de pe albumul "Cosmos" și este în trending pe Youtube, unde a făcut aproape 500 de mii de vizualizări în doar trei zile, pe canalul oficial.

Despre piesă și despre persoana căreia îi este dedicată, Irina Rimes declară:

“Băiatul meu frumos” aduce omagiu oamenilor cu care împărtășesc aceeași pasiune pe aceeași scena cu mine. “Băiatul meu frumos” este dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al vieții mele și in jurul căruia mi s-a învârtit universul pana când a ajuns la ceea ce este acum. Vreau sa îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și desființat ca sa ajung la esența sentimentului de dragoste pentru muzică."

 

 

Pe paginile ei de socialiare, odată cu lansarea videoclipului , Irina a scris:

"Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de până acum alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori. Scena este locul unde nu avem altă credință decât MUZICA, respiram și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește."FOTO: INSTAGRAM IRINA RIMES
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies