Polițista-culturistă, forțată să demisioneze din cauza filmulețelor indecente pe care le postează online

Polițista-culturistă, forțată să demisioneze din cauza filmulețelor indecente pe care le postează online
Janelle Zielinski s-a retras din poliție. FOTO: Instagram
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Septembrie 2022
Data actualizare: 16 Septembrie 2022
Janelle Zielinski, o culturistă apreciată, a aflat că nu le poate avea pe toate. Tânăra, care activa ca polițistă în cadrul Departamentului de Poliție din Detroit, a fost forțată să demisioneze din cauza clipurilor indecente pe care le posta pe platforma OnlyFans.

Polițista-culturistă a stârnit discuții aprinse în departament, după ce s-a aflat că realiza videoclipuri pornografice, pe care le vindea abonaților platformei destinate adulților. 

Șefii săi au considerat acest comportament inacceptabil pentru un purtător al uniformei de poliție și au suspendat-o din funcție. Conștientă de valul de indignare resimțit în departament, Janelle Zielinski și-a dat demisia cu o zi înainte.

Unul dintre fundamentele Departamentului de Poliție din Detroit (DPD) este că trebuie să-ți păstrezi viața privată nepătată. Acesta este un punct major de accent pentru ofițerii noștri, așa că atunci când vedem așa ceva, Comandamentul se mișcă foarte repede. Șeful White ia aceste lucruri foarte în serios pentru că reprezintă nu doar DPD, ci tot orașul Detroit”, a spus Chris Graveline, șeful secției de integritate din cadrul Poliției Detroit, pentru Fox 2 Detroit.


FOTO: Fox 2 Detroit/@jay_ifbb_pro/

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Ancheta poliției: Ofițerul a batjocorit uniforma

Polițista-culturistă, care e în serviciul public din luna martie a acestui an, a fost nevoită să se retragă din funcție. Conform poliției, ea a batjocorit insigna și uniforma și nu mai poate activa în această breaslă.

Șefii femeii au fost deranjați de faptul că tânăra a postat fotografii indecente, pe Instagram, îmbrăcată în uniformă. Janelle Zielinski nu e prima polițistă din SUA care își pierde locul de muncă din cauză că își expune corpul pe platformele destinate adulților. La fel a pățit Melissa Williams, locotenent în cadrul Poliției Colorado. După ce și-a pierdut jobul, femeia a fost asaltată de cereri indecente de la foștii colegi din poliție.

Fotografii: @jay_ifbb_pro/ Fox 2 Detroit

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies