Polițista care și-a pierdut jobul din cauza pasiunii ei e asaltată de foștii colegi care vor să o vadă dezbrăcată

Polițista care și-a pierdut jobul din cauza pasiunii ei e asaltată de foștii colegi care vor să o vadă dezbrăcată
Melissa Williams nu regretă că a plecat din poliție. FOTO: @the.real.bella.lexi.2
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Februarie 2022
Data actualizare: 14 Mai 2022
Melissa Williams a fost forțată să renunțe la cariera din poliție, după ce colegii și șefii ei au aflat că postează fotografii „deocheate” pe o platformă de conținut XXX. Acum, fosta polițistă primește mesaje de la foștii colegi, care îi cer să le facă reducere la pozele intime pe care le vinde pe bază de abonament.

Melissa Williams (46 de ani) a început o nouă viață când i s-a spus că nu mai poate lucra în poliție din cauza pasiunii ei incompatibile cu uniforma. Femeia și-a mărit considerabil numărul de urmăritori pe rețelele sociale, imediat ce povestea sa de viață a fost făcută publică, fără acordul ei.

Fosta polițistă, care postează conținut interzis minorilor pe platforma OnlyFans, este aslatată de cereri de la foștii colegi din poliție care vor acces gratuit sau reduceri pentru pozele ei intime.

Unii dintre cei care îi cer acum favoruri au umilit-o la muncă, după ce au aflat că se dezbracă pentru bani.

Este interesant pentru mine că am avut doar câțiva colegi de muncă alături de mine, iar acum unii dintre cei care mă bârfeau și răspândeau zvonuri sunt cei care cer fotografii și abonamente gratuite. În timp ce eram în concediu pentru a avea grijă de sănătatea mea mintală, am primit apeluri de la colegi care mă avertizau că se răspândesc zvonuri false despre mine”, a spus fosta polițistă, conform Daily Mail.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Melissa nu le-a făcut niciun fel de reducere sau gratuitate foștilor colegi, care, pe vremea când era anchetată de superiori, și-au creat conturi în platformă pentru a obține „informații relevante despre caz”. În realitate, spune femeia, „nu voiau decât să mă vadă goală”.

Melissa Williams este căsătorită și are doi copii. Vreme de 28 de ani a activat în poliția din Colorado și a ajuns până la gradul de locotenent. Acum spune că nu regretă nicio clipă că și-a schimbat slujba. 

Câștigă mai mulți bani, are program flexibil și nimeni nu o judecă pentru ceea ce face. Iar soțul ei îi este mereu alături.

Fotografii: Profimediaimages.ro/ @the.real.bella.lexi.2

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!