Povestea lui Ianis Hagi, starul României la Euro 2019. "Când eram mic dormeam cu mingea în pat."

Povestea lui Ianis Hagi, starul României la Euro 2019. Când eram mic dormeam cu mingea în pat.
Citeste mai mult despre: Ianis Hagi, Euro 2019, nationala under21,
Autor: Redactia
Data publicarii: 19 Iunie 2019
Data actualizare: 19 Iunie 2019
Ianis Hagi a fost lăudat de UEFA după victoria obținută de națională de tineret a României în față Croației, 4-1, în Grupa C de la Campionatul European din Italia și San Marino.

UEFA i-a dedicat lui Ianis Hagi  o postare pe contul de Instagram "Like father, like son" (Așa tată, așa fiu), se arată în mesajul postat de UEFA pe rețeaua socială. 

În vârstă de 22 de ani, Ianis Hagi are acea strălucire genială moștenită de la tatăl său. Se declară, însă, un băiat simplu și modest, care își amintește cu nostalgie de copilăria alături de Rege. 

“Pot spune că de la 2 ani, de când am început să merg, m-am jucat fotbal cu el. Când îl prindeam pe tata liber, venea cu mine şi mereu ne jucam împreună.

Majoritatea timpului mă jucam cu bunicul şi cu bunica. Am crescut cu bunicul, el mă ducea la şcoală, mă ducea la fotbal. Tata, când avea timp să se joace cu mine, mereu a făcut-o.

Îmi aduc aminte după ce am crescut, pe la 6-7 ani, în curtea casei mereu mă jucam cu el şi mă învăţa lucruri, de mic. ", declara Ianis Hagi într-un interviu pentru Prosport. 

"Când eram mic dormeam şi cu mingea în pat. Tata îmi zicea că deja spărgeam prea multe lucruri în casă şi m-a întrebat dacă vreau să merg la fotbal şi n-am stat pe gânduri. La început a fost greu, eram mic şi temător, dar apoi n-am mai avut nicio reţinere”, își amintește decarul României la naționala Under 21.
 

Ianis a povestit și că mama lui era foarte strictă cu el în copilărie.


“Aveam oră de culcare, pentru că mama nu mă lăsa să stau mult. Îmi aduc aminte nopţile de Champions League, când mama mă lăsa cel mult o repriză şi mă trimitea la culcare. Mereu îmi părea rău că nu pot să mă uit la tot meciul. La 10:00, 10 şi ceva trebuia să dorm”, a mai spus el. 
 


 Ianis Hagi mărturisește că-i place să-și trăiască viața în liniște și se ține departe de scandaluri.

"Sunt un băiat simplu, îmi place să comunic cu persoanele de lângă mine şi sunt foarte deschis. Mereu am plecat cu ideea că istoria se face pe teren şi atâta timp cât joc bine, nimeni nu are ce să comenteze.

 Sunt o persoană super liniştită, îmi place să merg la un restaurant bun, să văd un film bun şi cam atât pentru că viaţa mea este concentrată pe fotbal. Sunt conectat pe ce trebuie să fac la fotbal”, a declarat Ianis Hagi.
 

Sursa foto: Getty, Instagram


Pe PRO TV PLUS puteţi vedea momente speciale din emisiunile preferate:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies