Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf ar fi postat pe Instagram un mesaj despre așa-zisa lor relație

Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf ar fi postat pe Instagram un mesaj despre așa-zisa lor relație
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 18 Octombrie 2021
Data actualizare: 18 Octombrie 2021
De aproximativ o săptămână, întreaga presă din România scrie zilnic despre posibila despărțire dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, ca urmare a unei declarații a antrenorului, care a afirmat că a depus actele de divorț.

De atunci și până astăzi, Laurențiu Reghecampf nu a mai vorbit deloc despre acest subiect, însă Anamaria Prodan a dat declarații aproape zilnic și a spus că nu se va despărți de soțul ei, chiar dacă tabloidele și nu numai au anunțat că antrenorul de la CSU Craiova ar avea o amantă și că aceasta ar fi gravidă.

Acum, România TV anunță că presupusa amantă a lui Reghe ar fi postat pe Instagram un mesaj care are legătură cu așa-zisa lor relație: „Iubirea este un sentiment minunat, pe care o persoană îl poate simţi. Acolo unde domneşte iubirea, şi imposibilul poate fi atins. Atunci când iubeşti, toate lucrurile parcă devin mai uşoare. Când iubeşti cu adevărat, nu contează părerea celor din jur sau ceea ce cred ei despre persoana repectivă. Iubirea presupune şi multe sacrificii pe care eşti nevoit să le faci doar ca cealaltă persoană să fie mulţumită. Atunci când iubeşti, nu cauţi folosul tău, ci mereu cauţi folosul celuilalt. Iubirea este cel mai pur sentiment dintre toate celelalte. Nu iubeşti când tu eşti mai presus pe persoana iubită, iubirea nu este egoistă. Nu încerci să îţi remarci calităţile tale, ci vei încerca să remarci mereu calităţile celuilalt”.

Dacă mesajul de mai sus a fost postat în feed, Corina C. ar fi scris și pe story un mesaj: „Nu da explicații nimănui. Nu ai datorii față de oameni. Ai doar o datorie față de tine: Să fii liniștit sufletește. Și o datorie față de Dumnezeu. Să fii om bun. Atât”.

Însă, în ciuda celor apărute pe internet, există foarte multe voci care afirmă că pagina de Instagram de pe care s-au făcut aceste postări nu are nicio legătură cu presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, ci este un cont fals.

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies