Prima apariție a lui Kate Middleton după difuzarea interviului acordat de Ducii de Sussex

Prima apariție a lui Kate Middleton după difuzarea interviului acordat de Ducii de Sussex
sursa foto: ProfiMedia/Getty Images
Data publicarii: 09 Martie 2021
Data actualizare: 09 Martie 2021
Interviul acordat de Ducii de Sussex pentru Oprah a stârnit multe reacții în întreaga lume, dezvăluirile făcute de aceștia fiind intens comentate.

Unul dintre subiectele abordate în cadrul interviului a fost relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton, soția Prințului Harry dezvăluind că relația dintre ele nu a fost una prea fericită, iar la nunta ei chiar a făcut-o să plângă.

Acuzațiile aduse de Ducii de Sussex încă nu au primit un răspuns din partea Familiei Regale, urmând ca acesta să fie oferit după o analiză atentă, potrivit informațiile din presa britanică. 

La câteva ore după difuzarea interviului, Kate Middleton a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se îndrepta spre Palatul Buckingham, destul de afectată de ce s-a întâmplat. 

Câți oameni s-au uitat la interviu?

Potrivit primelor informații apărute în presa americană, peste 17 milioane de oameni au vizionat dialogul dintre Ducii de Sussex și Oprah.

Este de așteptat ca cifra să crească, deoarece audiența a fost calculată înainte ca interviul să fie difuzat și pe coasta de vest a SUA. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

Vezi și: Preparate din ovăz 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies