Prima imagine cu băiețelul Mariei Sharapova: „Cel mai frumos, provocator și plin de satisfacții dar"

Prima imagine cu băiețelul Mariei Sharapova: Cel mai frumos, provocator și plin de satisfacții dar
Data publicarii: 16 Iulie 2022
Data actualizare: 16 Iulie 2022
Rusoaica Maria Sharapova, fost lider WTA, a anunţat, vineri, pe Instagram, că a devenit mămică de băiat.

Maria Sharapova, în vârstă de 35 de ani, este logodită cu omul de afaceri britanic Alexander Gilkes. Cei doi sunt împreună din 2018. Acesta este primul copil al sportivei.

A anunțat ce nume a ales pentru micuț

Fosta mare jucătoare de tenis a anunțat că a dat naștere primului său copil, un băiețel pe nume Theodore. Bebelușul s-a născut pe 1 iulie 2022. Fosta lideră a clasamentului WTA a făcut anunțul, după 2 săptămâni, printr-o postare pe Instagram.

“Theodore, 1 iulie 2022. Cel mai frumos, provocator şi plăcut dar pe care l-ar fi putut cere familia noastră”, a notat fosta sportivă, postând şi o fotografie în care poate fi văzut micuţul.

„Theo sper să ai coordonarea mamei tale, nu «amnezia» musculară a tatălui tău. Te iubim”, a scris și Gilkes.

Maria Sharapova s-a retras din tenis în urmă cu mai bine de doi ani și s-a stabilit în SUA, la Los Angeles. A câștigat de-a lungul carierei 5 titluri de Grand Slam (Australian Open 2008, Roland Garros 2012, 2014), Wimbledon (2004) și US Open (2006). Doar din tenis, Maria Sharapova a adunat $38.777.962.

Alexander Gilkes este un om de afaceri care, printre altele, a lucrat ca licitator pentru diferite fundații, printre care Raising Malawi a Madonnei și Fundația SIDA a lui Elton John.

Foto InstagramVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies