Prima reacție a blondei care s-a aflat în mașina lui Culiță Sterp când artistul a făcut accident în Cluj

Prima reacție a blondei care s-a aflat în mașina lui Culiță Sterp când artistul a făcut accident în Cluj
Citeste mai mult despre: culita sterp, accident,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 21 Noiembrie 2022
Data actualizare: 21 Noiembrie 2022
Au trecut deja câteva zile de când Culiță Sterp a provocat un accident în Cluj, după ce a condus băut și a trecut pe culoarea roșie a semaforului, iar evenimentul are în continuare ecouri în mediul online.

Imediat după producerea accidentului, care a avut loc în jurul orei 02.00 noaptea, din mașina lui Culiță Sterp, de pe scaunul din dreapta șoferului, a coborât o blondă misterioasă despre care s-a spus că ar fi dansatoare în următorul videoclip pe care urmează să-l lanseze artistul. Iar internauții au început să speculeze că tânăra ar fi amanta lui Culiță Sterp!

@mariadragomir121 Culiță Sterp accident #culitasterp #culita_sterp_official ♬ Lumea mea - Emilian & Ioana Ignat

După ce pe TikTok s-au viralizat mai multe imagini în care apare blonda misterioasă, tânăra, al cărei nume ar fi Laura, ar fi reacționat pe Instagram, după cum notează cei de la Cancan.

„Inițial nu am vrut să discut despre acest subiect, dar am văzut că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Au apărut speculații pe TikTok și în presă cum că aș fi amanta lui Culiță. Mi-aș dori să încetați cu aceste acuzații, deoarece singura interacțiune dintre mine și Culiță a fost strict profesională. Soția lui știa de prezența mea în mașină, a vorbit cu ea la scurt timp după ce am plecat de la resort. Zilele trecute am fost contactată pentru apariția mea în videoclip, care s-a filmat miercuri, iar după terminarea filmărilor artistul m-a dus acasă, pentru că eu aveam ședință la birou următoarea dimineață (sunt agent imobiliar, nu dansatoare), iar el se îndrepta spre Cluj, dat fiindcă are apartament la Cluj și urma să doarmă acolo. Castingul pentru care s-a vorbit era pentru altă fată, însă de la un rol în videoclip la eticheta de «dansatoare» este cale lungă. Numai bine, rău la nimeni”, a scris blonda misterioasă pe Instagram.

@mariadragomir121 Răspunde lui @alinacoroi16 Aceasta este domnișoara care era in dreapta. #culitasterp ♬ Nu minti - Carmen de la Salciua

Vezi și: Brad Pitt se mută în România
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies