Prima reacție a Ramonei Gabor, după moartea tatălui ei. Ce a declarat aceasta

Prima reacție a Ramonei Gabor, după moartea tatălui ei. Ce a declarat aceasta
Citeste mai mult despre: Ramona Gabor, Monica Gabor, tata,
Data: 27 Iunie 2020
Tatăl surorilor Gabor, Emil Gabor, a decedat pe 24 iunie și a fost înmormântat vineri, 26 iunie. Din păcate, Monica și Ramona nu au putut ajunge să-și conducă tatăl pe ultimul drum.

De înmormântarea bărbatului s-a ocupat Alina, sora cea mare a Ramonei și a Monicăi. Cele două surori nu au putut ajunge din cauza restricțiilor de călătorie în contextul pandemiei.

Emil Gabor ar fi făcut infarct în casa în care locuia alături de altcineva, potrivit Click.ro. Se știa faptul că acesta avea probleme de ceva timp.

Ramona Gabor a ținut să-și explice absența de la evenimentul nefericit și să-și ia adio de la tatăl său, într-o postare pe Faceboook.

„Eu și surorile mele vrem să mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere în acest moment greu prin care trecem.

Trecerea iubitului nostru tată în neființa ne-a luat prin surprindere, iar faptul că atât eu cât și Monica nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie datorată virusului Covid-19 , face aceste zile cu atât mai grele.

Ne bucurăm că sora noastră, Alina, dar și rudele și prietenii noștri de familie, au fost alături de el până în ultimul moment.Ne rugăm în fiecare zi atât pentru el, cât și pentru mama noastră și credem că ei ne vor lumina calea de acolo de sus.

Evident, moartea tatălui nostru ne afectează însă, ne dorim să trecem prin această tragedie în familie și alături de cei apropiați nouă. Vă rugăm și vă mulțumim în avans pentru respectarea intimității . Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a scris Ramona Gabor pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook Ramona Gabor

Vezi și: Dezastru la examenele din 2020 - Trending Review cu Daragiu - Episodul 35

FULLSCREEN
Prima reacție a Ramonei Gabor, după moartea tatălui ei. Ce a declarat aceasta
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO